Ωράριο
 • Δευτέρα
  9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
 • Τρίτη
  9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
 • Τετάρτη
  9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
 • Πέμπτη
  9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
 • Παρασκευή
  9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
 • Σάββατο
  10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.
 • Κυριακή
  Κλειστά
Άμεση Επικοινωνία
Please enter your name.
Please enter your message.
Your message successfully sent.
Something went wrong. Your message was not send.

Πώληση

Εμπορία
Παλετών

20 χρόνια εμπειρίας με το εμπόριο, την κατασκευή, την αγορά και την πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων παλετών και ξυλοκιβωτίων

 • Ευρωπαλλέτες
 • Ξυλοπαλλέτες
 • Ξυλοκιβώτια
 • Επισκευή
 • Απεντόμωση

ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΕΤΩΝ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Είμαστε σε θέση να αγοράσουμε όλες τις παλέτες που διαθέτετε και να τις κοστολογήσουμε ανάλογα με

την διάσταση των παλετών
την κατάστασή τους
την παλαιότητά τους

και να διαμορφώσουμε την πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς.

Παραλαμβάνουμε τις παλέτες από το χώρο σας με δικά μας ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, ή τις παραδίδετε σε μια από τις τρεις αποθήκες μας.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΑΛΕΤΩΝ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε τις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες όσον αφορά το είδος παλέτας που εξυπηρετεί καλύτερα, οικονομικότερα και ασφαλέστερα την μεταφορά των προϊόντων σας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε από κοινού εξειδικευμένα ξυλοκιβώτια μεταφοράς προϊόντων που να καλύπτουν αποκλειστικά τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΛΕΤΩΝ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Είμαστε από τις πιο παλαιές εταιρίες στην παραγωγή και εμπορία παλετών στην Ελλάδα. Διαθέτουμε μεγάλο ιδιόκτητο και συνεργαζόμενο στόλο οχημάτων από όλες τις εταιρίες του τομέα παραγωγής και εμπορίας παλέτας: ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα οχήματα εξασφαλίζουν ότι θα παραλάβετε τις παραγγελίες σας (παλέτες, ξυλοκιβώτια, παλετοδεξαμενές κτλ) σε όλη την Ελλάδα στην ώρα που θέλετε.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ξυλοκιβώτια και ειδικές κατασκευές

Παρασκευάζουμε ξυλοκιβώτια σε κάθε διάσταση και μέγεθος, ανοιχτά ή κλειστά, ξυλοκιβώτια πάνω σε παλέτες, σκελετοκιβώτια με επένδυση ή χωρίς από υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διεθνείς μεταφορές, όπως τα Oriented Strand Board O.S.B. κτλ. συνοδευόμενα από τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίησης.
Επίσης, ειδικές κατασκευές ξυλοκιβωτίων για προϊόντα που απαιτούν ξύλινη κατασκευή για τη μεταφορά τους. Οι κατασκευές μπορούν να περιλαμβάνουν χερούλια, μεντεσέδες, κλειδαριές, κτλ, καθώς επίσης και εσωτερικά χωρίσματα, σήμανση, λογότυπο ή σχέδιο με πυρογραφία.
Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Η νομοθεσία όσο αφορά τις εξαγωγές σε τρίτες χώρες ορίζει πως θα πρέπει οι παλλέτες να είναι θερμικά επεξεργασμένες και να φέρουν σήμανση σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο ISPM 15, έτσι ώστε να αποτρέπεται η ανάπτυξη μικροοργανισμών. Η θερμική επεξεργασία και απεντόμωση παλλετών είναι ένα διεθνές πρότυπο το οποίο καθορίζει την ασφάλεια των προϊόντων (ειδικά των τροφίμων) και είναι σημαντικό για την υγεία όλων.
Στη PalletLand έχουμε τη δυνατότητα θερμικής επεξεργασίας – απεντόμωσης και τεχνητής ξήρανσης των παλλετών, στο επιθυμητό κάθε φορά ποσοστό υγρασίας, με σύγχρονο ξηραντήριο. Οι παραγόμενες παλλέτες παραδίδονται σε σας πιστοποιημένες με τα αντίστοιχα δελτία ελέγχου, πιστοποιητικά, καθώς και σήμανση που αφορά τις προδιαγραφές, επάνω στις παλλέτες σε εμφανή σημεία.