Ωράριο
 • Δευτέρα
  9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
 • Τρίτη
  9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
 • Τετάρτη
  9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
 • Πέμπτη
  9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
 • Παρασκευή
  9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
 • Σάββατο
  10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.
 • Κυριακή
  Κλειστά
Άμεση Επικοινωνία
Please enter your name.
Please enter your message.
Your message successfully sent.
Something went wrong. Your message was not send.

FAQ

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Διαθέτουν πιστοποίηση βάσει νόμου;

Η PalletLand είναι εφοδιασμένη με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, μηχανήματα και σύγχρονες εγκαταστάσεις όπου ελέγχεται η ποιότητα των παλετών με σεβασμό στο περιβάλλον. Διαθέτουμε πιστοποιημένες καινούριες παλέτες σε τυποποιημένες διαστάσεις (EUR, CP, 80×120, 100×120, 110×130 κ.ά.)

Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες παλέτες;

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από παλέτες όλων των διαστάσεων και ποιοτήτων και είμαστε σίγουροι πως μέσα από τη πολύχρονη πείρα μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας!

Τι είδη παλέτας διαθέτετε;

Διαθέτουμε όλα τα είδη παλετών ( ξύλινες, ευρωπαλέτες, παλέτες για βαρέλια, δεξαμενές, δύο, τριών ή τεσσάρων εισόδων, μιας χρήσης κ.α.). Οι παλέτες είναι μια ξύλινη κατασκευή που πραγματικά.. μας λύνει τα χέρια, καθώς μπορούμε να κατασκευάσουμε πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξαγωγές;

Η νομοθεσία όσο αφορά τις εξαγωγές σε τρίτες χώρες ορίζει πως θα πρέπει οι παλέτες να είναι θερμικά επεξεργασμένες και να φέρουν σήμανση σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο ISPM 15, έτσι ώστε να αποτρέπεται η ανάπτυξη μικροοργανισμών. Η θερμική επεξεργασία και απεντόμωση παλετών είναι ένα διεθνές πρότυπο το οποίο καθορίζει την ασφάλεια των προϊόντων (ειδικά των τροφίμων) και είναι σημαντικό για την υγεία όλων.

Πρέπει να έχω δικό μου μεταφορικό μέσο;

Δεν είμαστε τυχαία η πρώτη εταιρία στην παραγωγή και εμπορία παλετών στην Ελλάδα. Διαθέτουμε τον μεγαλύτερο ιδιόκτητο και συνεργαζόμενο στόλο οχημάτων από όλες τις εταιρίες του τομέα παραγωγής και εμπορίας παλέτας: ιδιόκτητα οχήματα εξασφαλίζουν ότι θα παραλάβετε τις παραγγελίες σας (παλέτες, ξυλοκιβώτια, παλετοδεξαμενές κτλ) σε όλη την Ελλάδα στην ώρα που θέλετε.

Θέλω συγκεκριμένες διαστάσεις παλέτας!

Η εταιρεία PalletLand με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της κατασκευής ξύλινων παλετών, έχει αποκτήσει τη τεχνογνωσία ώστε να προτείνει και να υλοποιεί ξυλοκιβώτια, στις περιπτώσεις φυσικά που η επισκευή είναι και η οικονομικά συμφέρουσα λύση για τον πελάτη.

Αποστολές

Ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα οχήματα εξασφαλίζουν ότι θα παραλάβετε τις παραγγελίες σας
Περισσότερα

Τοποθεσίες

Επισκόπηση των στοιχείων επικοινωνίας του δικτύου μας.
Διεύθυνση
ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων για απαντήσεις

Τμήμα Πωλήσεων

Τμήμα Πωλήσεων
Τηλ.: +30 2105579500
Κινητό: +30 6936904058

Send message